NEA

Το υβριδικό hypercar της Lamborghini θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο στη Φρανκφούρτη

Όλα τα υβριδικά hypercar της Lamborghini που θα κατασκευαστούν έχουν ήδη προπωληθεί, ενώ το υβριδικό σύστημα θα χρησιμοποιηθεί και στην αντικαταστάτη της Aventador.

Προς το παρόν αποκαλείται LB48H αλλά όταν σε λίγους μήνες, πιο συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου στην έκθεση της Φρανκφούρτης αποκαλυφθεί είναι βέβαιο πως θα έχει μια πιο εντυπωσιακή επωνυμία. Ο λόγος για το υβριδικό hypercar της Lamborghini που αισθητικά θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Terzo Millenio.

Έτσι λοιπόν αναμένεται να είναι εντυπωσιακό και τετρακίνητο, καθώς οι εμπρός τροχοί θα παίρνουν κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα και οι πίσω από το γνωστό V12 των 6,5 lt της εταιρείας. Η συνδυαστική ισχύς και των δύο αναμένεται να φτάνει τους 850 ίππους, οπότε αναμένονται ανάλογα εντυπωσιακές τιμές και για τις επιδόσεις.

Το LB48H θα κατασκευαστεί μόλις 63 φορές, νούμερο που φυσικά κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι μιας και αποτελεί φόρο τιμής στο έτος (1963) που ιδρύθηκε η εταιρείας. Παράλληλα η περιορισμένη παραγωγή έχει ανεβάσει στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια την τιμή πώλησης. Φυσικά αυτό δεν πτόησε τους υποψήφιους αγοραστές του, καθώς και τα 63 έχουν ήδη πουληθεί.

Το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα θα χρησιμοποιηθεί και στη διάδοχο της Aventador, η οποία ίσως παρουσιαστεί πιο αργά από το 2020 που προέβλεπαν τα αρχικά πλάνα. Ο λόγος είναι, σύμφωνα με το διευθυντή πωλήσεων της μάρκας, Federico Foschini, το ότι η επιτυχία της Aventador εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!