NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται το νέο Kia Xceed Compact Crossover

Η Kia σκοπεύει να εμπλουτίσει τη γκάμα του Ceed με μία νέα, Crossover εκδοχή του δημοφιλούς της μοντέλου.

Μετά τα Ceed, Ceed wagon και Proceed, η κορεατική εταιρία έρχεται να προσθέσει μία τέταρτη διαμόρφωση αμαξώματος στη γκάμα του μικρομεσαίου της αυτοκινήτου. Αυτό θα παρουσιαστεί επίσημα στις 5 Μαρτίου, στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης. Μία πρώτη γεύση μπορούμε να πάρουμε από το εν λόγω σκίτσο του αυτοκινήτου, το οποίο όμως αφορά μία πιο καλλιτεχνική απεικόνιση, κρίνοντας από το μέγεθος των τροχών και την απουσία πλευρικών καθρεφτών.

Γενικά, δίνεται έμφαση στο δυναμισμό, ενώ ενδεικτικός είναι ο coupe σχεδιασμός της οροφής του αυτοκινήτου. Πρακτικά, το Xceed -όπως μάλλον θα λέγεται- θα πάρει τη θέση του στη γκάμα της εταιρίας κάτω από το ελαφρά μεγαλύτερο Sportage. Όσο για τον ανταγωνισμό, αναμένεται να σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως το VW T-Roc. Αναφορικά με τη γκάμα των κινητήρων, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες. Εικάζεται, ωστόσο, ότι θα συναντάμε τους δύο turbo κινητήρες της εταιρίας, 1,0 και 1,4 λίτρων, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο diesel των 1,6 λίτρων. Αργότερα μάλιστα δεν είναι απίθανο να συμπληρωθεί η παλέτα και με μία υβριδική έκδοση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!