NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teaser από το εσωτερικό του Skoda Vision iV

Μία εβδομάδα μετά από τα πρώτα σκίτσα του πρωτότυπου Vision iV, η Skoda επανέρχεται, αυτή τη φορά με μία εικόνα του εσωτερικού του.

Το πρωτότυπο Vision iV είναι ένα ηλεκτρικό όχημα, το οποίο σε βάθος χρόνου θα μετασχηματιστεί στο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Τσέχικης φίρμας. Η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου, στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης. Μέχρι τότε, η Skoda φροντίζει να χτίσει τη σχετική ένταση γύρω από αυτό, με μία σειρά teaser που αποκαλύπτουν σιγά σιγά λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.

Με βάση το νέο αυτό σκίτσο, το ταμπλό του Vision iV είναι ιδιαίτερα φουτουριστικό, με μία διαστρωματική λογική. Στο κέντρο αυτού εξέχει μία μεγάλη κεντρική οθόνη, ενώ δίπλα της εμφανίζεται ο ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων. Στα highlights περιλαμβάνεται επίσης το τετραγωνισμένο τιμόνι και η κεντρική κονσόλα, που δείχνει σαν να αιωρείται ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα. Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα πρωτότυπο μοντέλο, οπότε δικαιολογούνται οι όποιες σχεδιαστικές ακρότητες. Το τι από όλα αυτά θα περάσει τελικά στο μοντέλο παραγωγής, είναι άλλο θέμα. Παρόλα αυτά, εσείς μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα έχουμε και άλλες πληροφορίες γύρω από το ηλεκτρικό Skoda.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!