NEA

To Mitsubishi L200 πρωταγωνίστησε και στην έκθεση Agrothessaly 2019

Δυναμικό παρόν θα δώσει το Mitsubishi L200 5ης γενιάς στην έκθεση Agrothessaly 2019, μία έκθεση που διαμορφώνει νέα δεδομένα για τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Η 12η έκθεση Agrothessaly 2019 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου -3 Μαρτίου 2019 στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας, σε συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και του Δήμου Λαρισαίων.

Το L200 είναι το αυθεντικό pick-up, ο ηγέτης στον τομέα της τετρακίνησης και αυτή την περίοδο η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα προσφέρει ολική απαλλαγή από το Φόρο Τελών Ταξινόμησης για όλα τα L200 με όφελος για τον πελάτη μέχρι 4,000€ ανάλογα με την έκδοση.

Η 5η γενιά του L200 εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck της Mitsubishi Motors προκειμένου να ικανοποιήσει τις συνεχώς διαφοροποιούμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών  pickup truck για στυλ, άνεση, οδηγησιμότητα, εξοπλισμό και αντοχή. To L200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου το Dakar Rally.

Το L200 κατασκευάζεται στο Εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!