ΔΙΑΦΟΡΑ

Μετά από 46 χρόνια βρέθηκε η Lamborghini Miura του θρυλικού The Italian Job

Στη θρυλική ταινία «The Italian Job» πρωταγωνιστούσε και πορτοκαλί Lamborghini Miura -για πολλούς το πιο όμορφο super car που έχει παρουσιαστεί ποτέ…

Μια Miura που σε μια καταδίωξη στις Άλπεις μπαίνει σε ένα τούνελ και πιάνει φωτιά, ενώ στη συνέχεια η Μαφία, με τη βοήθεια ενός φορτωτή πετάει το κουφάρι της σε έναν γκρεμό. Αυτό που όλοι φυσικά πίστευαν είναι ότι η συγκεκριμένη Miura πολύ απλά δεν υπάρχει πλέον.

Και όμως υπάρχει βρέθηκε μετά από 46 ολόκληρα χρόνια σε πολύ καλή κατάσταση, αγοράστηκε από δύο Βρετανούς επιχειρηματίες και πλέον η αξία της, έχοντας βέβαια πίσω της και το pedigree της κινηματογραφικής της παρουσίας και καριέρας ξεπερνά το 1.000.000 λίρες Αγγλίας.

Το μυστικό εδώ είναι ότι για τα γυρίσματα της ταινίας υπήρχαν δύο πανομοιότυπες Miura, εκ των οποίων η μια πράγματι διαλύθηκε ενώ η άλλη παρέμεινε σε άριστη κατάσταση και φυσικά είναι αυτή που άλλαξε χέρια. Με επιβεβαιωμένη φυσικά τόσο τη γνησιότητά της όσο και τη συμμετοχή της στο The Italian Job από τα αρχεία της Lamborghini.

Μετά τα γυρίσματα λοιπόν η συγκεκριμένη Miura πουλήθηκε σε έναν έμπορο, ο οποίος τη μεταβίβασε σε έναν άγνωστο ιδιοκτήτη. Το 2005 και αφού είχε αλλάξει μερικές φορές χέρια αγοράστηκε από το Norbetto Ferretti της ομώνυμης εταιρείας κατασκευής γιοτ αλλά και γιού του πρώτου εμπόρου που την είχε πάρει μετά τα γυρίσματα! Ο οποίος φυσικά, όπως και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες δεν είχαν ιδέα για το κινηματογραφικό της παρελθόν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!