NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Και ηλεκτρική έκδοση για το SsangYong Korando

Λίγες ημέρες από την αρχική αποκάλυψη του οχήματος, η SsangYong επιστρέφει με περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την ευρωπαϊκή εκδοχή του.

Η νέα, τέταρτη γενιά του Korando αναμένεται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε μερικές ημέρες, στα πλαίσια της έκθεσης της Γενεύης. Στα ισχυρά σημεία του αυτοκινήτου, σύμφωνα με την εταιρία, είναι το νέας σχεδίασης εσωτερικό, όπου έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών αλλά και στην ηλεκτρονική ολοκλήρωση. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη χορταστική οθόνη 9 ιντσών του συστήματος infotainment και την αντίστοιχη οθόνη 10,25 ιντσών, του πίνακα οργάνων.

Οι διαστάσεις του νέου Korando θα είναι 4,41 μέτρα σε μήκος, 1,83 μέτρα πλάτος και 1,67 μέτρα ύψος. Όσο για το μεταξόνιο, είναι αρκετά μεγάλο, στα 2,65 μέτρα, βελτιώνοντας έτσι την ευρυχωρία στο εσωτερικό, κάτι που επίσης τονίζει η SsangYong. Στις ευρωπαϊκές αγορές θα κυκλοφορήσει με ένα νέο κινητήρα 1.5 λίτρων turbo, καθώς και ένα diesel 1.6 λίτρων. Η μεγάλη είδηση, ωστόσο, είναι ότι από την ερχόμενη χρονιά θα διατίθεται και σε μία πλήρως ηλεκτρική διαμόρφωση, e-SIV που θα διαθέτει ένα αρκετά ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ. 188 ίππων. Ο συσσωρευτής που θα φέρει είναι χωρητικότητας 61kWh, χαρίζοντας αυτονομία 450 χιλιομέτρων. Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, αναμείνατε λίγες ημέρες ακόμα, μέχρι την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!