NEA

Έτοιμη η ανοιχτή Lamborghini Huracan Evo Spyder

Μετά την παρουσίαση της κουπέ έκδοσης έφτασε και η ώρα της αποκάλυψης για την ανοιχτή φρεσκαρισμένη Huracan Spyder.

Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η Huracan Evo Spyder. Η διαφορά της από την κουπέ εντοπίζεται στην ηλεκτροϋδραυλική οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε 17 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα κατεβάσματος του πίσω κρυστάλλου για πιο άμεσο ήχο στον V10 των 5,2 λίτρων με τα 640 άλογα και τα 600 Nm ροπής.

Και εδώ συναντάμε το LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata), έναν ισχυρό επεξεργαστή που ελέγχει όλες τις παραμέτρους του στησίματος του αυτοκινήτου. Διαθέτει μαγνητοροϊκής τεχνολογίας ανάρτηση, αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης και βέβαια την εξελιγμένη αεροδυναμική. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται ενεργητική τετραδιεύθυνση, τετρακίνηση και ένα ειδικά μελετημένο αεροδυναμικό πακέτο, ώστε να βελτιστοποιεί την αρνητική άντωση του συνόλου. Με τη σειρά τους, οι τροχοί είναι διαμέτρου 20 ιντσών, ντυμένοι με ελαστικά Pirelli P Zero.

Με το απόβαρο στα 1.542 κιλά, η ανοιχτή Lambo δεν δυσκολεύεται να πετύχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα και τα 0-200 χλμ./ώρα σε 9,3 δευτερόλεπτα όταν η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα. Η τιμής της Lamborghini Huracan Evo Spyder στην Ευρώπη και δίχως τους φόρους είναι στις 202.437€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!