NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Είναι αυτά τα supercar με τις περισσότερες αναζητήσεις; Τρίχες κατσαρές!

Στο αχανές διαδίκτυο υπάρχουν πολλά απίστευτα πράγματα που πολλές φορές χρειάζονται τα σωστά φίλτρα πριν τα αναπαράγεις…

Χαρακτηριστική είναι και καλά μία έρευνα που δείχνει τα κορυφαία σε αναζητήσεις supercar της τελευταίας δεκαετίας. Και καλά το Veygo.com από το οποίο προέρχεται το γράφημα θέλει να μας πείσει πως το supercar με τις περισσότερες αναζητήσεις ήταν το Audi R8. Και εντελώς τυχαία τα υπόλοιπα μοντέλα είναι Bugatti και Lamborghini.

Που πήγαν τα φεραρικά και τα πορσικά, οέο; Sorry guys, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως συμπωματικά όλος ο κόσμος ασχολείται πρωτίστως με τις υπερκατασκευές ενός συγκεκριμένου γερμανικού ομίλου. Φυσικά και στην έρευνα αναφέρονται τα ταπεινά Ferrari, McLaren, Porsche κ.α. αλλά σε πολύ χαμηλότερες θέσεις, σύμφωνα με μία παράξενη μεθοδολογία μέτρησης ενός εργαλείου Keyword Explorer Tool της ιστοσελίδας Ahrefs.com. Τρέχα, γύρευε!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!