ΔΙΑΦΟΡΑ

H Ford και η LEGO παρουσιάζουν το νέο κιτ της Ford Mustang

Το νέο κιτ, που αποτελείται από 1.470 κομμάτια, διαθέτει λειτουργικό τιμόνι, σκούρο μπλε αμάξωμα και τυπωμένο σήμα Mustang στη γρίλια – To κιτ LEGO Creator Expert της Ford Mustang θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα έναντι 159,99€.

Αποτελώντας προϊόν συνεργασίας ανάμεσα στη Ford και το LEGO® Group, το νέο κιτ της συλλογής LEGO Creator Expert είναι ένα συναρμολογούμενο μοντέλο της θρυλικής Ford Mustang του 1967 σε έκδοση Fastback. Το κιτ αποτελείται από 1.470 εξαρτήματα και διαθέτει λειτουργικό τιμόνι, σκούρο μπλε αμάξωμα με τις περίφημες αγωνιστικές λευκές ρίγες, εισαγωγή αέρα στο καπό, τυπωμένο σήμα Mustang στη μπροστινή γρίλια, σήματα GT και ζάντες πέντε ακτίνων με μαλακά ελαστικά.   

Το μοντέλο με μήκος 34 εκατοστών, πλάτος 14 εκ. και ύψος 10 εκ. θα δώσει τη δυνατότητα στους επίδοξους «δημιουργούς» να συναρμολογήσουν το θρυλικό αμερικανικό αυτοκίνητο με το γνωστό Pony για σήμα, σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο, καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους μία γκάμα από μοναδικά πρόσθετα εξαρτήματα.

Στα έξτρα συμπεριλαμβάνεται ο υπερτροφοδότης, η πίσω αεροτομή τύπου ducktail, οι μεγάλες εξατμίσεις, το μπροστινό spoiler και το ρεζερβουάρ nitro, τα οποία υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία συναρμολόγησης ενός αυθεντικού muscle car.

Η αυθεντική replica υπό κλίμακα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες της να τοποθετήσουν αντικείμενα στο χώρο αποσκευών ή να ανοίξουν το καπό για να αποκαλυφθεί ο «big block» V8 κινητήρας των 6,4 λίτρων μαζί με λεπτομερή εξαρτήματα, όπως η μπαταρία, οι σωληνώσεις και το φίλτρο αέρα.

Ο πίσω άξονας μπορεί να «σηκωθεί» χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα, οι πόρτες ανοίγουν και το πάνελ της οροφής αφαιρείται δίνοντας πρόσβαση στην καμπίνα που ξεχωρίζει για τα κλασικά της καθίσματα, το ραδιόφωνο, το λειτουργικό τιμόνι, καθώς και για τον χαρακτηριστικό μοχλό ταχυτήτων στην κεντρική κονσόλα.

Ένα τυπωμένο σήμα Mustang στην μπροστινή γρίλια, σήματα GT και μία γκάμα από διαφορετικές πινακίδες κυκλοφορίας είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται να ολοκληρώσουν την εμφάνιση του εξαιρετικού αυτού μοντέλου της συλλογής LEGO Creator Expert.

«Η Ford Mustang είναι ένα από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα -σύμβολα στην ιστορία. Το να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο από τουβλάκια του πιο αγαπημένου muscle car στον κόσμο και μάλιστα με αυτό το επίπεδο εξατομίκευσης, ήταν μία συναρπαστική εμπειρία», μας λέει ο Jamie Berard, Επικεφαλής Designτης LEGO Creator Expert. «Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες των θαυμαστών της LEGO και της Ford Mustang με το που θα πάρουν στα χέρια τους το νέο κιτ»

Η Ford Mustang της σειράς LEGO Creator Expert θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου 2019, αρχικά στο κατάστημα Lego Store στο The Mall Athens και στη συνέχεια σε όλα τα καταστήματα με προιόντα LEGO, με προτεινόμενη λιανική τιμή 159.99€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!