NEA

Porsche: Τέλος η συμβατική Macan, καθαρά ηλεκτρική η επόμενη!

Με επίσημη ανακοίνωσή της η γερμανική εταιρία επιβεβαιώνει η νέα Macan δεν θα έχει καμία συμβατική έκδοση!

Τέλη της χρονιάς αναμένεται να παρουσιαστεί η Taycan και σε περίπου ένα χρόνο αργότερα η Porsche θα παρουσιάσει τη νέα γενιά Macan που θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα PPE (Premium Platform Electric). Πάντως, προκαλεί μεγάλη έκπληξη πως η Porsche ανακοινώνει μια τόσο δραστική απόφαση με τις φήμες να αναφέρουν πως παρόμοια έκδοση θα υπάρξει και για το επόμενο Audi Q5 που ίσως να είναι και αυτό μόνο ηλεκτρικό.

Ο Oliver Blume, o διευθυντής της Porsche, αναφέρει μεταξύ άλλων πως η ηλεκτροκίνηση και η Porsche ταιριάζουν απόλυτα, όχι μόνο από πλευράς απόδοσης αλλά και σε σπορ χαρακτήρα. Έως το 2025 στόχος της εταιρίας είναι τα μισά μοντέλα της γκάμας να έχουν ηλεκτρική έκδοση. Η νέα Macan θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Λειψία όπου το 2002 ξεκίνησε να παράγεται η Cayenne με μόλις 259 εργάτες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!