NEA

Facelift για την Jaguar XE

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Land Rover λόγω της κατρακύλας στην Κίνα ανακοινώνει την ανανεωμένη XE.

Πρόκειται για την μικρότερη λιμουζίνα της εταιρίας που στο πλαίσιο της ανανέωσης καταργήθηκαν οι βασικές Ingenium εκδόσεις των 160 (diesel) και 200 (βενζίνης) ίππων. Πλέον οι εισαγωγικές εκδόσεις αποδίδουν 180 και 250 ίππους (για πετρέλαιο και βενζίνη, αντίστοιχα), όταν τα κιβώτια είναι στάνταρ αυτόματα με 8 σχέσεις.

Εξωτερικά η XE ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα, τις νέες στάνταρ ζάντες 18 ιντσών, τα νέα χρώματα κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχει πλέον ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και touch-screen 10,0 ιντσών του συστήματος infotainment που υπάρχει και στην ηλεκτρική I-Pace.

Νέος αλά F-Type είναι ο επιλογέας κίνησης, υπάρχουν διάφορες αλλαγές στα σημεία, ψηφιακός εσωτερικός καθρέπτης κ.α. Στην Ελλάδα μέχρι πρότινος η Jaguar XE ξεκινούσε από τις 48.100€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!