NEA

To Smart Forease+ Concept περνά στην επόμενη φάση

Πρόκειται για το μικρότερο κάμπριο που θα παρουσιαστεί στο σαλόνι της Γενεύης και που προετοιμάζει το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρίας.

Όπως έχει ανακοινωθεί η Smart θα είναι η πρώτη εταιρία που θα καταργήσει εντελώς τις συμβατικές της εκδόσεις και από του χρόνου στην γκάμα της θα έχει μόνο ηλεκτρικά. Στην Γενεύη η εταιρία θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Forease+ που ξεχωρίζει από μια υφασμάτινη οροφή και ίσως να δείχνει την σχεδιαστική προσέγγιση που θα υιοθετήσει από του χρόνου η εταιρία.

Φυσικά το πρωτότυπο Smart (που αποτελεί εξέλιξη του προηγούμενου Forease) είναι ηλεκτρικό και βασίζεται στην πλατφόρμα του ηλεκτρικού Smart EQ Fortwo. Δεν υπάρχουν πλάνα για την παραγωγή του. Το πιο πιθανό είναι η Smart να βολιδοσκοπεί τις αντιδράσεις του κοινού για τα επόμενα μοντέλα της που θα κρίνουν και το μέλλον της εταιρίας.

Σ

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!