NEA

Οικογενειακή υπόθεση το GFG Kangaroo [vid]

H GFG είναι η εταιρία που ίδρυσε διάσημος σχεδιαστής αυτοκινήτων Giorgetto Giugiaro μαζί με τον γιο του Fabricio.

Από την εποχή της Italdesign έχει περάσει καιρός και στο πέρασμα τους στη νέα εποχή οι Giugiaro παρουσιάζουν το Kangaroo στο σαλόνι της Γενεύης. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό που έχει εξελιχθεί με την κινεζική CH Auto. Με ένα ηλεκτροκινητήρα ισχύος 245 ίππων σε κάθε άξονα είναι τετρακίνητο (και με ενεργητική τετραδιεύθυνση) και συνολικά αποδίδει 490 άλογα.

Η αυτονομία από τις μπαταρίες 90 kWh αρκεί για 450 χιλιόμετρα όταν το 0-100 χλμ./ώρα που δίνει η GFG είναι στα 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική να έχει περιοριστή στα 250 χλμ./ώρα.

Περιέργως η GFG χαρακτηρίζει το Kangaroo ως ένα Hyper SUV. Και αυτό επειδή υπάρχει αυτόματα ρυθμιζόμενη ανάρτηση (όπως στο Parcour) με τρία προγράμματα. Στο Racing η απόσταση από το έδαφος είναι στα 140 χιλιοστά, στο Road είναι στα 190 χλστ. και στο Off-Road στα 260 χλστ. Αξιοσημείωτη είναι και η ύπαρξη τροχών 22 ιντσών.

Πάντως, αν σας θυμίζει κάτι η ενεργητική ανάρτηση του Kangaroo (με την GFG να μην μας εξηγεί πως λειτουργεί) αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο ελληνικό Korres Project με την αμιγώς μηχανική συναρμογή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!