NEA

Η Brabus 800 Widestar είναι ένα πραγματικό θηρίο!

Ο γερμανικός οίκος αναβαθμίσεων περιποιήθηκε την Mercedes-AMG G63 και της χάρισε επιπλέον 215 άλογα για να πιάνει το 0-100 σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα!

Αν λάβουμε υπόψη και την τελική των 240 χλμ./ώρα και τηρουμένων των αναλογιών (με απόβαρο πάνω από 2,5 τόνους) μιλάμε για ασύλληπτα νούμερα επιδόσεων. Τα οποία θα μπορούσαν να προκύψουν μόνο όταν κάτω από το καπό υπάρχει ένα πανίσχυρο μοτέρ, όπως είναι ο twin-turbo V8 4.0 που με νέους στροβιλοσυμπιεστές αποδίδει συνολικά 800 άλογα στις 6.600 σ.α.λ. και 1.000 Nm ροπής από τις 3.600 σ.α.λ.

Από εκεί και πέρα τα πάντα έχουν μεταποιηθεί σε υπερβολικό βαθμό. Το αμάξωμα ξεχωρίζει από το νέο καπό με τις εισαγωγές αέρα, στο πλάι έχουν τοποθετηθεί διπλές απολήξεις, υπάρχουν προβολείς στην οροφή και ανάμεσα στα πολλά και ζάντες έως 23 ίντσες! Ο διάκοσμος είναι ντυμένος όλος σε μια όμορφη καροτένια απόχρωση που δημιουργεί μια χτυπητή αντίθεση με τις σκούρες λεπτομέρειες. Πολλά περισσότερα όμως λένε οι φωτογραφίες στο σχετικό μας άλμπουμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!