NEA

Mitsubishi: Γεύση από νέο Outlander μας δίνει το Engelberg

Με ένα όνομα εμπνευσμένο από μια Αλπική πόλη με πλούσια παράδοση στο χώρο του αθλητισμού, το Engelberg Tourer παρουσιάστηκε στη Γενεύη.

Δίπλα στο ανανεωμένο ASΧ η Mitsubishi παρουσίασε το Engelberg. Ένα μεγάλο πρωτότυπο SUV με επιβλητική και τολμηρή σχεδίαση μέσω του οποίου οι Ιάπωνες αναζητούν την επόμενη μέρα για το υβριδικό τους Outlander.

Στο εσωτερικό υπάρχει επταθέσια διάταξη με το ταμπλό να συμβαδίζει με τη νέα τάση με τις πολλές ψηφιακές οθόνες. Εδώ έχουμε μία για τον πίνακα οργάνων, μια «ελεύθερη» στο μέσο του ταμπλό και μια «ξαπλωμένη» στην κεντρική κονσόλα.

Φυσικά το Engelberg είναι ένα plug-in υβριδικό με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης στα 2,4 λίτρα και από έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα που χρησιμεύει και για τετρακίνηση. Στο EV mode η μπαταρία 20 kWh τροφοδοτεί τον πίσω για έως 70 χλμ. ηλεκτροκίνησης. Η συνολική αυτονομία ανέρχεται στα 700 χλμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!