NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Απεβίωσε ο πιο πετυχημένος πωλητής αυτοκινήτων παγκοσμίως

Ο Joe Girard είχε καταφέρει στην πιο πετυχημένη του χρονιά να πουλήσει 1.425 αυτοκίνητα, κατά μέσο όρο 4 την ημέρα!

Ο Joe Girard υπήρξε μία ιδιαίτερα γνώριμη φιγούρα στις ΗΠΑ, καθώς είχε κατακτήσει τον τίτλο του πιο επιτυχημένου πωλητή αυτοκινήτων στην χώρα. Οι αριθμοί που είχε καταγράψει στο ενεργητικό του είναι πραγματικά εντυπωσιακοί, καθώς είχε καταφέρει να πουλήσει 13.001 αυτοκίνητα από το 1963 έως το 1978 όταν έφυγε από την δουλειά.

Η καριέρα του πέρασε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες αν και το 2017 ένας άλλος πωλητής δήλωσε ότι τον είχε ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μία δικαστική διαμάχη από την πλευρά του Girard.

Η επιτυχία του Girard οφείλεται στην απόλυτη αφοσίωσή του στην δουλειά του αλλά και στην μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη. Μετά την πώληση αυτοκινήτων εκμεταλλεύτηκε την φήμη του και εξέδωσε βιβλία ή έδινε διαλέξεις για το πως γίνονται οι καλές πωλήσεις.

Τον τελευταίο καιρό η υγεία του είχε κλονιστεί ύστερα από πτώση που είχε στο σπίτι του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Πέθανε σε ηλικία 90 χρονών, στις 28 Φεβρουαρίου, αφήνοντας πίσω του έναν μύθο που μάλλον δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!