NEA

Στα σκαριά η Lamborghini GT με 4 θέσεις!

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε το αφεντικό της Lamborghini Stefano Domenicali, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εταιρία εξελίσσει ένα 2+2 Grand Tourer!

Αν συνεχιστεί η άνοδος των πωλήσεων της Lamborghini, τότε θα βγει στην παραγωγή πριν το 2025 και σίγουρα η παρουσίαση ενός 2+2 GT θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της εταιρίας. Η υπόθεση ενός τέτοιου μοντέλου δεν είναι καινούργια αφού πριν από περίπου μία δεκαετία πριν η ιταλική φίρμα είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο με την ονομασία Estoque που βλέπουμε και στις φωτογραφίες.

Η Urus και η μεγάλη της εμπορική επιτυχία έχει διανοίξει νέες προοπτικές για τους Ιταλούς που για ένα ακόμα μοντέλο στην γκάμα της. Μάλιστα το τέταρτο στην σειρά θα μπορούσε να είναι ένα υβριδικό ή plug-in υβριδικό. Το 2018 η Lamborghini σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με 5.750 οχήματα, αν και ο Domenicali πιστεύει ότι με την υπάρχουσα γκάμα των τριών μοντέλων εύκολα θα βρεθούν και στις 8.000 οχήματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!