ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το Hyundai i20 διακρίθηκε ως το φετινό ‘Used Car of the Year’

Τον τίτλο «Used Car of the Year» κατέκτησε το Hyundai i20 στα βραβεία FirstCar, έχοντας επίσης βραβευτεί με το βραβείο «Used Car of the Year έως € 10.000».

Το εκλεπτυσμένο i20 προσφέρει από το βασικό του εξοπλισμό σημαντικά συστήματα ασφαλείας, όπως είναι το Hyundai SmartSense που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα συστήματα  Αποφυγής Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward Collision-Avoidance Assist), Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning System), Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Attention Warning) και Υποβοήθησης Λειτουργίας Προβολέων (High Beam Assist).

Ο κ. David Motton, εκδότης του FirstCar, δήλωσε: “Το Hyundai i20 κάνει μια εξαιρετική επιλογή μεταχειρισμένου οχήματος για κάθε καινούργιο οδηγό. Είναι ασφαλές, εύκολο στην οδήγηση και πολύ πρακτικό. Επιπρόσθετα, όποιος αγοράζει το i20 που είναι κάτω των πέντε ετών θα εξακολουθήσει να επωφελείται από το υπόλοιπο της εγγύησης έως την λήξη των πέντε ετών. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους πρώτους αγοραστές που προσπαθούν να αποφύγουν πιθανά κόστη από ατυχήματα.”

Ο κ. Michael Stewart, Fleet Director δήλωσε: “Η Hyundai διαθέτει άριστη αξιοπιστία και εκπληκτική αξία και υπό αυτή την έννοια το i20 αποτελεί ένα από τα DNA μοντέλα της μάρκας. Αν και η Hyundai έχει πλέον αναπτυχθεί συμπεριλαμβάνοντας στην γκάμα της οχήματα κυψελών καυσίμου υδρογόνου, μοντέλα υψηλών επιδόσεων «N» και μια σειρά πλήρως ηλεκτρικών μοντέλων, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτοκίνητα όπως το i20 ποιοτικά, οικονομικά, πρακτικά, διασκεδαστικά και ιδανικά για νέους οδηγούς.”

Τα βραβεία FirstCar αποτελούν την πιο πρόσφατη διάκριση για την Hyundai, με το Hyundai IONIQ να αναδείχθηκε ‘Best Used Green Car’ και το Hyundai i10 ‘Best Used City Car’ κάτω των € 10.000 στα πρόσφατα What Car? Βραβεία Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!