NEAΔΙΑΦΟΡΑ

H νέα Aston Martin του James Bond θα είναι ηλεκτρική!

O θρυλικός πράκτορας 007, ο James Bond στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας, θα ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής… και θα βάζει το αυτοκίνητο του στην πρίζα!

Στην επόμενη ταινία του James Bond που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη του 2020 (συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου) με τίτλο «Shatterhand, η υπηρεσιακή τοu Aston Martin θα είναι ηλεκτρική!

Πρόκειται για την Rapide E, η οποία θα κατασκευαστεί μόλις 155 φορές έχει 610 ίππους, τελική 250 χλμ./ ώρα και αυτονομία 320 χιλιομέτρων. Όσοι την έχουν παραγγείλει θα αρχίσουν να την παραλαμβάνουν προς το τέλη του έτους, ενώ αυτή του 007 θα έχει ως συνήθως και τα εξτραδάκια της.

Για να χρησιμοποιηθεί η Rapide E άσκησαν πίεση τόσο ο ακτιβιστής σκηνοθέτης Cary Joji Fukunaga όσο και ο Daniel Craig που θα παίξει για τελευταία φορά τον 007. Πάντως, -στην περίπτωση που μείνει αδειάσουν οι μπαταρίες ο James Bond θα μπορεί να πάρει την αγαπημένη του DB5 του 1964!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!