ΑΓΩΝΕΣ

GP Αυστραλίας: Παρασκήνιο και λεπτομέρειες…

Ο Valtterri Bottas δίνει εξηγήσεις για το “f@ck you” μετά τη νίκη του στην Αυστραλία. Εξηγεί πως το μήνυμα αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι τους αφορά. Ο Bottas είχε δεχθεί έντονη κριτική για την περσινή σεζόν που έμεινε δίχως νίκη. Το GP Αυστραλίας το κέρδισε χαλαρά, αλλά όπως φαίνεται και ο ίδιος πρέπει να χαλαρώσει λιγάκι…

Ο Vettel λέει πως η Ferrari δεν είχε καλή πρόσφυση στην Μελβούρνη και συγκρίνοντας τα αποτελέσματα από τα δοκιμαστικά στην Βαρκελώνη. Ο Vettel τερμάτισε μπροστά από τον Leclerc αλλά 57 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bottas.

H Ferrari έδωσε εντολή στον Leclerc να μην διεκδικήσει την 4η θέση. Θεώρησε πως δεν πρέπει να πιέσει τον Vettel (ο οποίος είχε πιο φθαρμένα λάστιχα) και να υπάρξουν ρίσκα. Οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να δουν το podium αφού δεν κατάφεραν να βρουν το σωστό set-up για την αυτή την πίστα. Για να δούμε στην επόμενη…

O Verstappen επωφελήθηκε από την αδυναμία (τουλάχιστον στην Μελβούρνη) των Ferrari. Το αφεντικό της ομάδας της Mercedes, o Toto Wolff, είπε στους Bottas και Hamilton να μην διεκδικήσουν το μπόνους του ταχύτερου γύρου. Πάντως ο ίδιος χάρηκε όταν τον έξτρα βαθμό τον πήρε  νικητής του Grand Prix.

O Robert Kubica επέστρεψε στην F1 αλλά με την Williams δεν είναι σίγουρο το τι μπορεί να καταφέρει. Πάντως η Honda με την Red Bull πανηγύρισε το πρώτο της βάθρο από την επιστροφή της το 2015. Ή από την τελευταία φορά που είχε δει 3h θέση με τον Barrichello το 2008 στο Silverstone.

Θετική εμφάνιση είχαν οι πρωτάρηδες στην F1, oi Lando Norris, Alex Albon και George Russell. Στον τελευταίο του αγώνα ο Daniel Kvyat το πάλεψε και μπήκε στην 10άδα. Ο Antonio Giovinazzi είχε πολύ καλή εμφάνιση στο Q2 αλλά τραυμάτισε την Alfa του για κάτι καλύτερο. Απογοήτευση για τον Daniel Ricciardo στο ντεμπούτο του με την Renault και μέσα στην πατρίδα του.

Με την Honda η Red Bull φαίνεται δυνατή. Για να δούμε στο επόμενο GP αν οι Ιταλοί καταφέρουν να βρουν αυτό που τους λείπει και την ταχύτητα που είχαν τα μονοθέσια τους στην Βαρκελώνη. Ακόμη είναι νωρίς αλλά αν οι Ιταλοί δεν βελτιωθούν η Mercedes ξανά θα ανοίγει την διαφορά.

Δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στο Μπαχρέιν (31 Μαρτίου).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!