ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μία Mustang “γράφει” στην άσφαλτο ένα “καπνιστό” τετράφυλλο (video)

Κόντρα στον ευνουχισμό της οδηγικής απόλαυσης πηγαίνει η Ford επιστρατεύοντας αυτή την φορά τον διάσημο drifter Vaughn Gittin Jr. για να εκτελέσει ένα απίστευτο εγχείρημα.

Τελευταία υπήρχε κυρίως στην Ευρώπη μια σύσταση που απαγορεύει την δημιουργία βίντεο που προτρέπει σε οδηγικές ατασθαλίες και στην σβέλτη οδήγηση. Όπως φαίνεται οι ιθύνοντες της Ford έχουν διαφορετική άποψη και το αποδεικνύουν με το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον βίντεο που έχει γυριστεί με την συνεργία της αστυνομίας.

Ο Gittin πλαγιολισθαίνει συνεχώς με μια αγωνιστική Mustang RTR των 900 ίππων καταφέρνοντας να ολοκληρώσει με το πλάι όλη την διαδρομή. Σε όσους πάντως μπαίνουν “ιδέες”, καλό θα ήταν να τις βγάλουν αμέσως, καθώς εδώ μιλάμε για έναν δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία και για έναν σπεσιαλίστα του drift. Απολαύστε τον!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!