NEA

Τι θα δούμε από τη βαθύτερη συνεργασία της Toyota με την Suzuki;

Οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν την διεύρυνση της συνεργασίας τους με στόχο να επωφεληθούν και οι δύο πλευρές στη παγκόσμια αγορά.

Η Suzuki θα μπορεί να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες τεχνολογίες από τα υβριδικά συστήματα της Toyota με κύριο στόχο την αγορά της Ινδίας. Ταυτόχρονα θα έχει στην διάθεσή της τις υβριδικές εκδόσεις RAV4 και Corolla Wagon ώστε να τα πουλά από το 2020 με τα δικά της σήματα στην Ευρώπη.

Από την μεριά της η Toyota θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα μικρού κυβισμού μοτέρ της Suzuki και θα τους κατασκευάζει στο εργοστάσιο της στην Πολωνία. Εκεί δηλαδή που κατασκευάζονται τα Aygo, 108 και C1 (σ.σ. έχει ήδη ανακοινωθεί η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Toyota με την PSA το 2021).

Από εκεί και πέρα η Toyota θα έχει στην διάθεσή τα Suzuki Ciaz και Ertiga ώστε να τα πουλά στην ανερχόμενη αγορά της Ινδίας, καθώς και τα Baleno και Vitara Brezza για να τα διαθέτει στην Αφρική. Και οι δύο εταιρείες θα εξελίξουν από κοινού -και για την αγορά της Ινδίας- ένα νέο κόμπακτ MPV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!