NEA

To Skoda Scala θα έχει και RS έκδοση;

Η τσέχικη εταιρία σκοπεύει να εισάγει μια νέα σπορ έκδοση που πιθανότατα θα έχει υβριδική τεχνολογία.

Από την στιγμή που υπάρχει η δημοφιλής Octavia RS αλλά κα το μεγάλο Kodiaq RS λογικά θα υπάρχει χώρος και για ένα Scala RS στο πρότυπο του Golf GTΙ. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο φήμες που προέρχονται από ανώνυμα στελέχη της εταιρίας που κάνουν λόγο πως το Scala θα είναι το πρώτο υβριδικό RS.

Όπως το πρωτότυπο Vision RS Concept το οποίο προλόγισε το Scala και εφοδιαζόταν με ένα υβριδικό σύστημα αποτελούμενο από τον τούρμπο βενζινοκινητήρα του 1,5 λίτρου και έναν ηλεκτροκινητήρα με συνδυαστική απόδοση στους 245 ίππους.

Μάλιστα ένα Scala RS θα ταιριάζει γάντι στο προφίλ της Skoda, τόσο από άποψη value for money όσο και επειδή μια τέτοια έκδοση δεν θα υπάρχει στο μικρότερο Fabia. Περισσότερα ίσως να μάθουμε στην πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Scala στην Κροατία όπου το caroto.gr θα δώσει το παρόν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!