NEA

Προ των πυλών το νέο Ford Kuga [vid]

Στις 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου Kuga και στο ετήσιο συνέδριο της Ford “Go Further” που γίνεται στο Άμστερνταμ.

Παρακάτω θα δείτε ένα σχετικό βίντεο που πόσταρε η Ford Ρουμανίας στην επίσημη ιστοσελίδας της και που δείχνει κάποια σχεδιαστικά στοιχεία από την 2η γενιά Kuga (στην Ελλάδα από το φθινόπωρο). Κρίνοντας από τους προβολείς, τα πίσω φωτιστικά σώματα και τον διακόπτη του αυτόματου κιβωτίου στο εσωτερικό λογικά το νέο Kuga θα υιοθετεί το στιλ του Focus.

Οι εξωτερικές διαστάσεις αναμένοντα ελαφρώς μεγαλύτερες για περισσότερη ευρυχωρία, ενώ το ταμπλό θα είναι περίπου ίδιο με του Focus. Άλλωστε το νέο Kuga θα βασίζεται στην ίδια και ελαφρώς τροποποιημένη πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τους ίδιους κινητήρες.

Η γκάμα λογικά θα ξεκινά από τον τρικύλινδρο 1.5 Ecoboost (ίσως και τον 1.0 Ecoboost) και τον 1.5 πετρελαίου. Αργότερα θα προστεθεί και plug-in υβριδική έκδοση ενώ ίσως να δούμε και mild hybrid, όπως θα συμβεί στα Focus και Fiesta.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!