NEA

Γεύση από νέα Alfa Romeo GTV

Αν και η νέα GTV θα κάνει την εμφάνισή της σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα η πρώτη «διαρροή» μας βάζει στην πρίζα!

Κάτι λιγότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Alfa Romeo ανακοίνωσε το πενταετές πλάνο της επιβεβαιώνοντας μεταξύ άλλων και την επιστροφή της GTV (Gran Turismo Veloce). Η οποία θα χρησιμοποιεί έναν υβριδικό E-Boost κινητήρα V6 με twin-turbo και ισχύ τουλάχιστον στα 600 άλογα.

Η πρώτη εικόνα, η οποία διέρρευσε στην διάρκεια εταιρικής παρουσίασης και κυκλοφόρησε στο twitter μέσω του ιταλικού club της Alfa Romeo, μας δείχνει ένα πολύ όμορφο κουπέ πίσω μέρος με μικρά πίσω LED και επίσης μικρά παράθυρα για τις υποτυπώδεις πίσω θέσεις. Ουσιαστικά αυτή θα είναι η εκδοχή της Giulia Coupe.

Το 2022 θα ακολουθήσει και ανοιχτή convertible έκδοση, ενώ κάπου εκεί θα δούμε και την ολοκαίνουργια 8C με κινητήρα στο κέντρο, ισχύ πάνω από 700 άλογα και 0-100 κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα.

Πίσω στο χρόνο η Montreal είχε μπει στην παραγωγή το 1970 και είχε έναν V8 που απέδιδε 200 άλογα και χάριζε την τελική των 215 χλμ./ώρα. H Alfetta αποτέλεσε την βάση για την GTV, ένα από τα πιο icon κουπέ τέλη της δεκαετίας του 1970 με αρχές της του 1980. Περισσότερα για τις κουπέ Alfa Romeo και την GTV μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!