NEA

Γιατί αυτή η Mercedes-Benz 300SL Gullwing κοστίζει μόνο 198.000 ευρώ;

Λέμε μόνο επειδή οι αυθεντικές 300SL Gullwing αλλάζουν συνήθως χέρια για αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Τούτη δω όμως έχει μια ιδιαιτερότητα. Δεν είναι μια αυθεντική αλλά μία ρέπλικα που θα δημοπρατηθεί στην Γερμανία. Ο άνθρωπος που την κατασκεύασε ζητά περίπου 1/10 λιγότερα από μια ορίτζιναλ 300SL Gullwing με όλες τις λεπτομέρειες να έχουν φτιαχτεί σχεδόν πανομοιότυπες με εκείνες της πρωτότυπης.

Παρά ταύτα και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του σαλονιού, κάτω από το κλασικό αμάξωμα βρίσκεται μία SLK 320 του 2000 (με 218 ίππους και 5άρι αυτόματο). Και έστω και αν στο αμάξωμα έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, θυμίζοντας αρκετά την ορίτζιναλ 300 SL, είναι απορίας άξιο ποιος θα αφιερώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για μία μάλλον ασήμαντη σε «ειδικό βάρος» κατασκευή.

Πάντως είναι γνωστό πως η Mercedes ως εταιρία απεχθάνεται τις ρέπλικες και τις κυνηγά μέχρι αφανισμού. Οπότε, ποιος ξέρει, μπορεί η ίδια η εταιρία να αγοράσει αυτή την ψεύτικη 300SL Gullwing για έναν και μόνο λόγο: να την ξεπαστρέψει!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!