NEA

Tesla: Με το δεξί ξεκίνησε στην Ευρώπη το Model 3

Το πιο πρόσφατο και «φτηνότερο» Tesla ήρθε στην πρώτη θέση των πωλήσεων των ηλεκτρικών μοντέλων στην Ευρώπη, στον πρώτο κανονικό μήνα της διάθεσής του.

Η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς σύμφωνα με τις αναφορές, το Tesla 3 πωλήθηκε πολύ περισσότερο σε ιδιώτες αγοραστές και όχι σε εταιρίες. Συγκεκριμένα, το Model 3 σημείωσε 3.567 πωλήσεις μέσα στον Φεβρουάριο και «προσπέρασε» τα Renault Zoe και Nissan Leaf, με τα BMW i3 και Hyundai Kona Electric να ακολουθούν.

Επίσης, το Tesla κατάφερε να ξεπεράσει και τα κλασικά μοντέλα των μεγάλων ευρωπαίων κατασκευαστών, όπως την BMW 3, την Mercedes-Benz C-Class αλλά και το Audi A4, σε ότι αφορά όμως μόνο τις πωλήσεις των sedan εκδόσεων των παραπάνω μοντέλων (και όχι το σύνολο της γκάμας τους  που περιλαμβάνει και όλες τις άλλες εκδόσεις αμαξωμάτων), σύμφωνα με την JATO Dynamics.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!