NEA

Ηλεκτρικές εκδόσεις σε όλη τη γκάμα της Mini

Σύμφωνα με μία επίσημη δήλωση, δεν θα αργήσει η ώρα που ολόκληρη η γκάμα της Mini θα προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Η πληροφορία αυτή προέκυψε από τον Peter Schwarzenbauer, μέλος του ΔΣ του ομίλου BMW και υπεύθυνου για τις Mini και Rolls Royce. Πιο συγκεκριμένα, σε επικοινωνία του με δημοσιογράφους δήλωσε τα ακόλουθα: «Η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει εξαιρετικά στους αστικούς, προοδευτικούς και ανοιχτόμυαλους πελάτες μας. Η επιτυχία του υβριδικού plug-in Mini Countryman, το οποίο αντιπροσώπευε το 13% των παγκόσμιων πωλήσεων του μοντέλου πέρυσι, είναι ενδεικτική αυτού».
«Για να εξασφαλίσουμε το μακροπρόθεσμο μέλλον της Mini, θα δώσουμε τη δυνατότητα το σύνολο της γκάμας μας να προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρικές διαμορφώσεις, εάν ο πελάτης το προτιμά».

Σύντομα το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Mini E θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά, ανοίγοντας έτσι το δρόμο. Βέβαια, το άμεσο μέλλον ανήκει ακόμα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ο στόχος, πάντως, της εταιρίας είναι να μπαίνει, σιγά σιγά, στα χωράφια της ηλεκτροκίνησης, θεωρώντας ότι ως φιλοσοφία ταιριάζει σε μεγάλο μέρος του κοινού της.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!