NEA

Πρώτο teaser για το Audi AI:me

Ένα ακόμα πρωτότυπο όχημα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Audi, με αισθητική που δεν θυμίζει πολλά από το γνωστό DNA της φίρμας.

Το AI:me αποτελεί μία σπουδή για ένα αυτόνομο όχημα που θα μπορούσε να μεταφέρει επιβάτες στις μεγαλουπόλεις του αύριο. Αυτό είναι και το κεντρικό concept της όλης ιδέας, πίσω από το σχεδιασμό του. Η Audi ετοιμάζεται να το παρουσιάσει στις 15 Απριλίου, στα εγκαίνια της έκθεσης της Σαγκάης, όπου και θα δώσει περισσότερα στοιχεία. Μέχρι τότε, θα αρκεστούμε σε μία teaser εικόνα και μερικά σκίτσα.

Κρίνοντας από την ονομασία, το AI προφανώς παραπέμπει στο Artificial Intelligence. Με δεδομένη τώρα και την εξωτερική εμφάνιση, που παραείναι φουτουριστική για να έχει ελπίδες να περάσει σε παραγωγή, το AI:me λογικά αποτελεί ένα πρωτότυπο επίδειξης τεχνολογίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την τεράστια οθόνη, που πρακτικά καλύπτει ολόκληρο το πάνω μέρος του ταμπλό, καθώς και το αεροπορικού τύπου τιμόνι, το οποίο, μάλιστα δείχνει με δύο βελάκια ότι κινείται προς τα εμπρός. Τώρα αν λειτουργεί παράλληλα σαν μανέτα ισχύος, αν ο ποιητής θέλει να μας πει ότι ανασύρεται κατά την αυτόνομη οδήγηση ή συμβαίνει κάτι άλλο, σε λίγες μόνο ημέρες θα έχουμε την απάντηση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!