ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

SKODA: Επίσημος χορηγός του IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino

Η SKODA είναι ο Official Car Partner στον πρώτο αγώνα IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino. Τόσο ο στόλος των δημοφιλών SUV μοντέλων της μάρκας, όσο και οι αθλητές της SKODA Team Greece 2019, θα δώσουν το παρών στον ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα τριάθλου.

Το IRONMAN ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια στη Χαβάη, ενώ σήμερα αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση τριάθλου στον κόσμο, με περισσότερους από 1.000.000 ενεργούς αθλητές και 5.500.000 θεατές παγκοσμίως. Απαιτεί άψογο συνδυασμό αντοχής και δεξιοτήτων που ξεπερνούν τα όρια ενός μόνο αθλήματος. Κάθε αγώνας IRONMAN®70.3®Greece περιλαμβάνει 1,9χλμ. κολύμπι, 90,1χλμ. ποδήλατο και 21,1χλμ. τρέξιμο, συνεχόμενα, γεγονός που τον αναδεικνύει ως τον πιο απαιτητικό αγώνα τριάθλου.

Το πρώτο IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Εκεί, ο Χρήστος Γαρέφης – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τριάθλου στην ηλικιακή κατηγορία 60-64, η Τζένη Μπουλμέτη – δις Πρωταθλήτρια Τριάθλου και 2019 ΙRONMAN Gold All World Athlete στην ηλικιακή κατηγορία 30-34 και ο Νίκος Παπαγγελής – Πρωταθλητής Ελλάδας στην ποδηλασία πίστας και δρόμου para-cycling, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ως μέλη της SKODA Team Greece 2019.

Οι 3 αθλητές της SKODA Team Greece 2019 θα κυνηγήσουν το στόχο της κατάρριψης του ρεκόρ τους και τον εμπλουτισμό των διακρίσεών τους, με ένα βασικό εφόδιο, κοινό με αυτό που χαρακτηρίζει τους σχεδιαστές και μηχανικούς της SKODA: το πάθος που οδηγεί στη νίκη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button