NEA

Χατ-τρικ από την Karma στην Σαγκάη – Έρχεται Ευρώπη το Revero GT

H κινεζικών συμφερόντων Karma παρουσίασε στην Κίνα το ανανεωμένο Revero GT, το πολύ όμορφο Pininfarina GT Coupe και το SC1 Vision Concept.

H Karma ανήκε στον γνωστό σχεδιαστή Henri Fisker με το γνωστό ηλεκτρικό μοντέλο Fisker. Ο οποίος μετά την πτώχευση της εταιρίας του άνοιξε άλλη, ξανά με ηλεκτρικά, και η Karma κατέληξε σε κινεζικά χέρια. Τώρα, το Revero GT είναι ένα ελκυστικό τετράθυρο σπορ σεντάν με το σύστημα πρόωσης της BMW i8.

Ο 1.500άρης TwinPower μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα αποδίδουν 535 άλογα και η μεγαλύτερη μπαταρία των 28 kWh προσφέρει πάνω από 100 χιλιόμετρα αυτονομίας. Όσον αφορά το 0-100 δεν διαρκεί πάνω από 4,5’’, σύμφωνα πάντα με την Karma.

Το Karma Revero GT έχει ενδιαφέρον επειδή του χρόνου θα λανσαριστεί στη Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη. Ανάλογα με το πως θα πάνε τα πράγματα σε πωλήσεις θα δρομολογηθεί και το GT Coupe που είναι ακόμη πιο όμορφο και με την υπογραφή του Pininfarina. Το SC1 Vision είναι ένα concept με την Karma να αναζητά την επόμενη μέρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!