NEA

H Honda παρουσίασε το ηλεκτρικό X-NV

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και θα βασίζεται στο γνωστό HR-V.

Η Honda θα λανσάρει τέλη του έτους στην Ευρώπη την πολύ έξυπνη έκδοση παραγωγής του e-Prototype. Στην Σαγκάη παρουσίασε το X-NV, ένα από τα 20 ηλεκτρικά που θα λανσάρει η Honda έως το 2025 στην κινεζική αγορά. Λογικά οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν μια αντίστοιχη εκδοχή και για την Ευρώπη σε περίπου 2-3 χρόνια ώστε να μειώσει περαιτέρω τον μέσο όρο CO2.

Τώρα, το X-NV θα κατασκευάζεται από την Honda σε συνεργασία με την Dongfeng (η οποία κατέχει μεγάλο μερίδιο του PSA Group). Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο επίσημο στοιχείο για το σύστημα πρόωσης αλλά λογικά αυτό θα προέρχεται από το Everus VE-1.

Πρόκειται για ένα EV της Honda-GAC που έχει ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 160 ίππων και ροπής 280 Nm με την μπαταρία των 53,6 kWh να προσφέρει πάνω από 300 χλμ. αυτονομίας. Η Honda ανακοίνωσε για την Κίνα διάφορες plug-in υβριδικές εκδόσεις καθώς και το Odyssey Hybrid.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!