NEA

Εντείνονται τα προβλήματα με τις μπαταρίες για το Audi E-Tron

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βελγικής εφημερίδας, η Audi φαίνεται ότι δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει το πρόγραμμα παραγωγής του E-Tron.

Και αυτό επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την προμήθεια μπαταριών για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρίας. Η εφημερίδα L’Echo επικαλείται εσωτερικά έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο στόχος των 55.830 μονάδων που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για το 2019 έχει μειωθεί στις 45.242 μονάδες.

Η Audi έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή του E-Tron και έχουν γίνει και οι πρώτες παραδόσεις σε κάποιες αγορές της Ευρώπης. Το σχέδιο προέβλεπε την κατασκευή 160 αυτοκινήτων την ημέρα, με στόχο να ανέβει αυτό το νούμερο στα 293 αυτοκίνητα την ημέρα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Η αναθεώρηση του στόχου έχει προκύψει σύμφωνα με πληροφορίες από την αδυναμία της LG να προμηθεύσει την Audi με τον κατάλληλο αριθμό μπαταριών την Audi. Επιπρόσθετα, αυτή η αναστάτωση με την παραγωγή του E-Tron οδηγεί και σε μία ελαφρά καθυστέρηση της παρουσίασης του E-Tron Sportback το οποίο θα εμφανιστεί το 2020.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Η φήμη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει ”χτιστεί” σχεδόν αποκλειστικά στην αξιοθαύμαστη συμπεριφορά των ηλεκτρικών κινητήρων τους. Με τα σημερινά δεδομένα, ο συσσωρευτής των ηλεκτρικών οχημάτων και μάλιστα ο βασισμένος σε ιόντα λιθίου λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα με την άριστη συμπεριφορά του ηλεκτρικού κινητήρα. Πέρα από τα προβλήματα αυτά καθεαυτά του συσσωρευτή υπάρχει και το πρόβλημα εξόρυξης και λήψης του σπάνιου ορυκτού λιθίου. Το μέλλον των μεταφορών και της αυτοκίνησης βρίσκεται στα καύσιμα για θερμικές μηχανές (Μηχανές Εσωτερικής Καύσης) με μεθόδους παραγωγής τους που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν και ακόμη πιο λίγοι ασχολούνται με την σχετική έρευνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!