NEA

Νέο Subaru Outback στη Νέα Υόρκη

Η όγδοη γενιά της crossover εκδοχής του Legacy έκανε ντεμπούτο σε μία ιδιαίτερα δημοφιλή, για αυτή, αγορά.

Κομμένο και ραμμένο κυρίως για την βορειοαμερικανική αγορά η Subaru αγνοεί το downsizing και η βασική έκδοση έχει έναν ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρο boxer των 2,5 λίτρων με 185 ίππους. Ψηλότερα υπάρχει ένας turbo των 2,4 λίτρων με 280 άλογα, ενώ σε κάθε περίπτωση την ροπή στους τέσσερις τροχούς περνά ένα κιβώτιο CVT με 8 σχέσεις/ διαβαθμίσεις στην χειροκίνητη λειτουργία.

Την απόσταση των 22,1 εκατοστών που απέχει το αμάξωμα από το έδαφος θα την ζήλευαν πολλά SUV. Τα περιμετρικά προστατευτικά είναι ιδιαίτερα τονισμένα, οι προφυλακτήρες μοιάζουν σαν φυσική προέκτασή τους, ενώ την crossover άποψη ενισχύουν οι μπάρες οροφής.

Στο εσωτερικό ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τεχνολογίες και συστήματα αιχμής, όπως είναι το EyeSight Driver Assist System που διαθέτει ένα σύνολο από ραντάρ και κάμερες για την λειτουργία των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Από το ταμπλό ξεχωρίζει η μεγάλη όρθια οθόνη με διαγώνιο 11,6 ιντσών του συστήματος infotainment και με πλήρη υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto.

Υπενθυμίζεται πως η Subaru είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έτσι η επιλογή της έκθεσης της Νέας Υόρκης για την πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Outback δεν προκάλεσε καμία έκπληξη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!