NEA

Σούπερ Kia Stinger GTS με 370 άλογα και drift mode

Πέρασαν δύο χρόνια από την πρεμιέρα του πολύ όμορφου Singer και η Kia το γιορτάζει με την έκδοση GT που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ σε μόλις 800 αυτοκίνητα.

Σχετικά με το αμάξωμα υπάρχουν αρκετά στοιχεία από ανθρακονήματα, όπως η μάσκα, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών και οι πλευρικές εισαγωγές αέρα. Στο εσωτερικό υπάρχει σπορ αύρα με τα απαραίτητα λογότυπα και τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα premium ηχοσύστημα 720 Watt της Harman Kardon.

Κινητήρας του Stinger GTS είναι ο bi-turbo V6 των 3.300 κυβικών που αποδίδει 370 ίππους και 510 Nm και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Οι Κορεάτες το εξοπλίζουν με ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης D-AWD που διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας.

Στο Comfort το 60% της διαθέσιμης ροπής περνά στον πίσω άξονα. Στο Sport το ποσοστό ανεβαίνει στο 80%, ενώ στο Drift mode κινητήριοι τροχοί είναι αποκλειστικά οι πίσω. Εδώ το κιβώτιο κρατά την επιλεγμένη σχέση μέχρι τον κόφτη δίχως να περνά αυτόματα στην επόμενη (όπως στα άλλα δύο προγράμματα).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!