NEA

Το Genesis Mint είναι ένα περίεργο ηλεκτρικό city car

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του το Mint έχει αυτονομία πάνω από 320 χιλιόμετρα και υποστηρίζει φόρτιση σε δίκτυο έως 350 kW!

Από την εμφάνιση και μόνο γίνεται αντιληπτό πως το concept που παρουσίασε στη Νέα Υόρκη το πολυτελές σήμα της Hyundai στη Νέα Υόρκη βρίσκεται μπροστά από την εποχή του. Το Mint είναι ένα διθέσιο hatch που θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντίπαλο του Honda Electric χάρη στην ιδιαίτερη σχεδίαση του.

Το μπροστινό του ανάγλυφο είναι πολύ ελκυστικό στο μάτι, από το πλάι το αεροδυναμικό προφίλ τονίζεται από τους μεγάλους τροχούς, ενώ στο πίσω μέρος πολύ ενδιαφέρον έχουν τα δύο πλαϊνά που ανοίγουν σαν παράθυρα. Στο εσωτερικό η μινιμάλ άποψη συνδυάζεται άψογα με το τιμόνι να έχει στον αφαλό του τον πίνακα οργάνων και στα πλαϊνά του τους βασικούς διακόπτες.

Το Mint είναι ένα πολύ ενδιαφέρον concept car και ίσως να είναι αυτό με την μεγαλύτερη βαρύτητα όταν από του χρόνου η Hyundai αποφασίσει να εισάγει την Genesis στην ευρωπαϊκή αγορά με στόχο κυρίως την βρετανική, όπως αναφέρει το εκεί Autocar.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!