NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα Honda Civic Type-R φτιαγμένο από Lego! [vid]

Εντάξει, κάποιος επένδυσε σοβαρά πολύ χρόνο για να δημιουργήσει ένα μοντέλο κλίμακας 1:1 ενός ολόκληρου αυτοκινήτου…

Για την ακρίβεια, δεν ήταν ένας, ήταν εννέα. Και συνολικά τους πήρε πάνω από 1.300 ώρες για να ολοκληρώσουν την κατασκευή ενός Type-R, σε φυσικό μέγεθος, φτιαγμένου από τα γνωστά τουβλάκια! Αν τώρα θέλετε περισσότερα νούμερα, θα ολοκληρώσουμε λέγοντας ότι για ολόκληρο το project χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 320.000 τουβλάκια Lego!

Επί κεφαλής του όλου σχεδίου είναι ο Ryan McNaught, ένας LEGO Certified Professional. Κατά την πρόοδο της όλης κατασκευής η ομάδα των εννέα αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα, όπως για παράδειγμα την ευστάθεια των υαλοκαθαριστήρων ή τη βελτίωση της όψης της πίσω αεροτομής, ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο πραγματικό όχημα. Με διάφορες μεταλλικές ενισχύσεις, κόλλα και πατέντες, κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Μεταξύ άλλων, το Civic Type-R από Lego θα μπορεί να ανάβει τα φώτα του, μέσω μίας εφαρμογής στο iOS. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 28 Απριλίου σε μία τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία, τη χώρα κατασκευής του, ενώ αργότερα θα χρησιμοποιηθεί από τη Honda Αυστραλίας και σε άλλα event.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!