ΑΓΩΝΕΣ

GP Αζερμπαϊτζάν: H Mercedes έκανε το 4/4 με έναν καταπληκτικό Bottas!

Η Mercedes F1 είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο φετινό πρωτάθλημα αφού και στα 4 Grand Prix έχει σημειώσει το απόλυτο «1-2» σερί!

Σε ένα Grand Prix που μάλλον δεν θα θυμάται κανείς η Mercedes επικράτησαν διευρύνοντας παράλληλα το προβάδισμά τους στο πρωτάθλημα οδηγών. Ο αγώνας είχε μια καθαρή εκκίνηση και δίχως κάτι αξιοσημείωτο. Ο αγώνας κύλησε ομαλά με εναλλαγές στις πίσω θέσεις με τον Leclerc να οδηγεί γρήγορα και να πλησιάζει τους Bottas, Hamilton, Vettel.

Πολύ γρήγορες οι Mercedes με τον Verstappen να μην διεκδικεί κάτι στο podium. Μετά από διπλό λάθος (άργησε στα φρένα με έξοδο στην στροφή και στην οπισθοπορεία χτύπησε και τον Kvyat) ο Ricciardo ήταν ο πρώτος οδηγός που εγκατέλειψε. Στη συνέχεια και κάπου στο 40ο γύρο «έμεινε» και ο Grosjean με την Red Bull.

Ενώ ο Bottas έχει δημιουργήσει διαφορά νίκης, ο Vettel πιέζει να μειώσει τον χρόνο από τον Hamilton ενώ ακολουθούν οι Verstappen, Leclerc και Perez. Μάχη ανάμεσα στις δύο Mercedes στον τελευταίο γύρο, οδηγικό λάθος του Hamilton, ταχύτερος γύρος για τον Leclerc.

Το GP του Αζερμπαϊτζάν δεν θα το θυμάται κανείς, ειδικά στην Ferrari που έκανε μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση. Παρακάτω η κατάταξη του αγώνα. Η Formula 1 επιστρέφει στην Ευρώπη αφού το επόμενο Grand Prix είναι στην Βαρκελώνη (12 Μαίου, 16:10). Δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!