ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Για πόσο πουλήθηκε ένα μεταχειρισμένο Mazda RX-7;

Tον τελευταίο καιρό στην αγορά των μεταχειρισμένων στην Αμερική παρατηρείται μια έντονη ανοδική τάση σχετικά με τα σπορ γιαπωνέζικα μοντέλα της δεκαετίας του 90.

Είναι ενδεικτικό ότι μέσα στον τελευταίο μήνα έχει πωληθεί ένα NSX με 300 χιλιόμετρα προς 151.000 δολάρια και μία Supra με 11.500 χιλιόμετρα προς 121.000  δολάρια. Στο χορό ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμα από τα κλασικά ιαπωνικά μοντέλα της εποχής. To Mazda RX-7, το οποίο έχει πραγματικά αφήσει εποχή.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που βλέπουμε στην φωτογραφία είναι κυριολεκτικά σε άψογη κατάσταση, με εκπληκτική βαφή και ένα εξαιρετικό σαλόνι. Είναι εντελώς ορίτζιναλ χωρίς καμία μετατροπή και έχει κάνει περίπου 7.500 χιλιόμετρα. Αγοράστηκε το 1994 όμως ο πρώτος ιδιοκτήτης το είχε σε ακινησία για πάνω από 12 χρόνια, μέχρι να το αγοράσει αυτός που το είχε μέχρι τώρα. Ο τελευταίος έκανε ένα γενικό σέρβις και το έβγαλε σε δημοπρασία.

Το ποσό που συγκέντρωσε είναι πραγματικά πρωτοφανές για αυτοκίνητο αυτής της εποχής, καθώς άγγιξε τα 70.000 δολάρια έχοντας ξεκινήσει κάτω από τις 20.000. Κάτι που δείχνει ότι η μανία των Αμερικανών με αυτά τα αυτοκίνητα δεν πρόκειται να σταματήσει και οι τιμές θα χτυπάνε ολοένα και περισσότερο μεγαλύτερα νούμερα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!