NEA

BMW M2 Competition Heritage μόνο για την Γαλλία

Μέσω της με ειδικής έκδοσης της M2 Competition η BMW συνεχίζει να συνδέει το μοντέλο με την 2002 Turbo του 1973.

Η M2 Heritage Edition παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του BMW M Town Festival στην πίστα του Magny-Cours και ήδη κάνει κάποιες έκτακτες εμφανίσεις σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ευρώπη.

Σε σχέση με την 2002 Turbo και τον τετρακύλινδρο των 170 ίππων και των 241 Nm ροπής, ο εξακύλινδρος σε σειρά δίνει υπερδιπλάσια νούμερα, στα 410 άλογα και 550 Nm ροπής (έπεται και η έκδοση CS).

Πέρα από τα κάρμπον στοιχεία του πακέτου M Performance, η ειδική αυτή Μ2 έχει κάποια μπλε και κόκκινα διακοσμητικά στοιχεία που θυμίζουν την 2002 Τurbo αλλά και ειδικά σήματα με την ένδειξη Heritage Edition σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Η Heritage Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 κομμάτια και έχει διάφορες αισθητικές αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο σαλόνι. Προορίζεται μόνο για την γαλλική αγορά όπου η τιμή της ξεκινά στα 75.000 ευρώ, 7.000 περισσότερα από το απλό μοντέλο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!