NEA

Αυτό το concept θα μπορούσε να είναι η επόμενη Mercedes-Benz E-Class

Ο σχεδιαστής David Obendorfer εμπνεύστηκε από την αρχέτυπο W115 και μας παρουσιάζει την δική του εκδοχή για μια μελλοντική Ε-Class!

Την οποία ονομάζει Ιcon E Concept και υιοθετεί μια σύγχρονη μορφή των κλασικών κάθετων προβολέων και τη μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα καθώς και ζάντες στο χρώμα του αμαξώματος.

Όπως ακριβώς ήταν τα τάσια στην W115. Ανάλογη είναι η διαμόρφωση του πίσω μέρους, τόσο σε ότι αφορά την πίσω κολώνα όσο και τα φώτα. Στο σύγχρονο εσωτερικό υπάρχουν μεγάλες οθόνες (όπως αυτές της τρέχουσας E-Class), ενώ το τιμόνι πάντως παραπέμπει άμεσα σε αυτής της διάσημης προγόνου.

Η Mercedes είχε παρουσιάσει το 1968 την πρόγονο της σημερινής E-Class με τον εσωτερικό κωδικό W115 (με 4-κύλινδρα και 5-κύλινδρα σύνολα) και την W114 (με 6-κύλινδρα) που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Και σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα, καθώς έκανε τα αυτοκίνητα με το αστέρι προσιτά σε ένα πιο ευρύ κοινό με τεράστια ζήτηση και ως ταξί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!