NEA

Δοκιμάζεται στους δρόμους ο τράκτορας της Tesla [vid]

Το Semi θα έπρεπε ήδη να κυκλοφορεί κανονικά στους δρόμους αλλά ακόμη και έτσι βλέπουμε πως τελικά θα είναι διαθέσιμο κάπου μέσα στο 2020.

Όπως ήταν αναμενόμενο το λανσάρισμα του Semi έχει καθυστερήσει, κάτι που ισχύει για κάθε νέο Tesla που ανακοινώνει ο Musk. Πάντως, θα είναι έτοιμο του χρόνου και στο παρακάτω βίντεο θα το δείτε ως πρωτότυπο να δοκιμάζεται με φορτία στο ρυμουλκούμενο.

Το Tesla Semi έχει από έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε έναν από τους τέσσερις πίσω τροχούς και σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία η κατανάλωση ενέργειας είναι μικρότερη των 2 kWh/χλμ.

Κάτι που μεταφράζεται σε πάνω από 200.000 δολάρια εξοικονόμηση σε καύσιμα στην διάρκεια ζωής του τράκτορα. Του οποίο η αυτονομία είναι κοντά στα 500 ή στα 800 χιλιόμετρα, με τις βασικές τιμές να διαμορφώνονται αντίστοιχα στις 150.000 και στις 180.000 δολάρια.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!