NEA

To Skoda Superb θα έχει και plug-in υβριδική έκδοση

Πολύ σύντομα η τσέχικη εταιρία θα παρουσιάσει διαδικτυακά το ανανεωμένο Superb που θα έχει και αρκετά στοιχεία από το Scala.

Η ναυαρχίδα της Skoda θα περάσει από ένα διακριτικό facelift και κατά τα ειωθότα αναμένονται μικρής έκτασης επανασχεδιασμένοι προβολείς και προφυλακτήρες. Εδώ βλέπετε την πρώτη teaser εικόνα όπου διακρίνεται και η ελαφρώς διαφορετική γρίλια, ενώ παρακάτω ακολουθεί μία εικόνα που είχε διαρρεύσει πριν από κάποιες εβδομάδες.

Στην πίσω πόρτα θα αναγράφεται ολογράφως η επωνυμία της εταιρίας, ένα στοιχείο που είδαμε για πρώτη φορά στο Scala. Από το τελευταίο αναμένεται να υιοθετηθούν αρκετά στοιχεία του ταμπλό, όπως η ελεύθερη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με δεδομένες όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και τα πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους αναβαθμισμένους 1.5 TSI και 2.0 TDI, ενώ για πρώτη φορά θα δούμε στο Superb και υβριδική έκδοση που θα μπαίνει στην πρίζα για να προσφέρει περίπου 50 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας με εκπομπή στα περίπου 40 γρ./χλμ. To σύστημα πρόωσης θα βασίζεται σε εκείνου του Passat GTE με κινητήρα 1.4 TSI και συνδυαστική ισχύ περίπου στα 220 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!