ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Skoda υποστηρίζει και συμμετέχει στο Spetsathlon 2019

Η KOSMOCAR-SKODA είναι ο Official Car Partner στο φετινό Spetsathlon που διοργανώνεται στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου

Η Skoda είναι ο Official Car Partner του φετινού Spetsathlon, που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί των Σπετσών. Η πλέον δημοφιλής και αγαπητή οργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα, υποδέχεται για έβδομη χρονιά τους ένθερμους φίλους της και συμμετέχοντες και η KOSMOCAR-SKODA δίνει ένα ηχηρό «παρών», τόσο με την αγωνιστική της ομάδα όσο και με τα μοντέλα της.

Δύο από τους αθλητές της Skoda Team Greece 2019 θα λάβουν μέρος στο φετινό Spetsathlon, με νωπές ακόμα τις δάφνες από την εξαιρετική τους εμφάνιση στο IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino. Πρόκειται για τους Τζένη Μπουλμέτη, που θα συμμετάσχει στον αγώνα ποδηλασίας 25 χλμ. και στο Spetses Triathlon Endurance (1500 μ. κολύμβηση, 50 χλμ. ποδήλατο και 10 χλμ. τρέξιμο) και το Χρήστο Γαρέφη, που θα συμμετάσχει στο Spetses Triathlon Sprint (750 μ. κολύμβηση, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο). Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα τριάθλου στη Μεσσηνία, πριν ένα μήνα, η  Τζένη Μπουλμέτη τερμάτισε 1η στο ηλικιακό γκρουπ 30-35 ετών και 2η στις γυναίκες ανεξάρτητα κατηγορίας ενώ ο Χρήστος Γαρέφης τερμάτισε 2ος στο ηλικιακό γκρουπ 60-65.

Στο φετινό Spetsathlon θα συμμετάσχει και η εταιρική ομάδα της KOSMOCAR, συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου 5 χλμ., το “5Κ#charity4sports Run”, που διοργανώνεται για άτομα όλων των ηλικιών και έχει στόχο να στηρίξει οικονομικά τέσσερις αθλητές που έχουν ως στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Σε ένα νησί που έχει αυτοανακηρυχθεί ως “car-free”, κάνοντας χρήση του αυτοκινήτου μόνο για ελάχιστες και ειδικές περιπτώσεις, τα μοντέλα της SKODA θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στον αγώνα, ενώ ένα KODIAQ και ένα KAROQ, τα κορυφαία SUV της μάρκας, θα εκτίθενται στη κεντρική πλατεία Ποσειδωνίου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button