ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Honest John Awards: To Nissan Navara απέσπασε το βραβείο του Pick-up της Χρονιάς

Το Navara “στέφθηκε” νικητής από τους αναγνώστες του Honest John Vans, ενός αυτοκινητικού ιστότοπου που  λαμβάνει υπόψη του την γνώμη των  2.3 εκατομμυρίων χρηστών του,  για να καθορίσει τα πιο περιζήτητα μοντέλα σε κάθε κατηγορία.

Ο συντάκτης του Honest John Vans, Dan Powell, δήλωσε: “Οικονομικό στην χρήση, με πολύ καλό εξοπλισμό και πιο απολαυστικό στην οδήγηση από ό, τι οι περισσότεροι ανταγωνιστές του, το Nissan Navara έχει γίνει το πρότυπο με το οποίο πρέπει να κριθούν όλα τα υπόλοιπα pick-up. Στο Navara, οι αναγνώστες μας αγαπούν την κορυφαία εμπειρία μεταφοράς και ρυμούλκησης φορτίου που προσφέρει, γεγονός που το καθιστά ως την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τους αυτοκινητιστές που χρειάζονται 4Χ4 για βαριές δουλειές.”

Τα βραβεία HonestJohn.co.uk διαφέρουν από πολλά άλλα στον κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς οι αναγνώστες του ιστότοπου “υπαγορεύουν” τα μοντέλα που βραβεύονται. Τα βραβεία λαμβάνουν τα οχήματα που έχουν συγκεντρώσει  το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεταξύ των χρηστών του ιστότοπου,  τους τελευταίους 12 μήνες.

Στην Ελλάδα, το Navara διατίθεται τώρα με το πρόγραμμα SUPER Απόσυρση, από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε,  για το μεγαλύτερο όφελος απόσυρσης που δόθηκε ποτέ. Tρεις χιλιάδες ευρώ φθηνότερα και πέντε χρόνια εγγύηση! Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συγκεκριμένων αυτοκινήτων και μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.nissan.gr και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Nissan ανά την Ελλάδα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!