ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από 28.300 ευρώ το νέο Seat Tarraco

Η νέα ναυαρχίδα της Seat έρχεται πολλά υποσχόμενη για να καλύψει το κενό στη γκάμα των SUV, επάνω από τα Arona και Ateca.

Η Seat διάγει ίσως την καλύτερη εμπορικά περίοδο στην ιστορία της και αυτό, σε μεγάλο βαθμό, οφείλεται στην ανάπτυξη της γκάμας της προς τις κατηγορίες των SUV. Μετά τα μικρότερα Arona και Ateca, ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Tarraco, το νέο και μεγαλύτερο SUV της. Αυτό θα διατίθεται σε 4 εκδόσεις κινητήρων, δύο βενζίνης και δύο diesel, σε δικίνητες αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις.

Η βασική έκδοση είναι η βενζινοκίνητη 1.5 TSI των 150 ίππων, σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, Style και Xcellence, με τιμές 28.600 και 34.500 ευρώ αντίστοιχα. Η ισχυρότερη έκδοση 2.0 TSI των 190 ίππων προσφέρεται με τη σειρά της μόνο στην πλούσια έκδοση Xcellence, με τετρακίνηση και κιβώτιο DSG, στα 42.000 ευρώ.

Για τους πετρελαιοκινητήρες τώρα, υπάρχουν δύο σύνολα των 2.0 λίτρων, με ισχύ 150 και 190 ίππων αντίστοιχα. Στους 150 ίππους έχουμε πάλι τις δύο εκδόσεις εξοπλισμού, Style και Xcellence, με τιμές 28.300 και 34.500 ευρώ, στη δικίνητη διαμόρφωση. Μπορεί, ωστόσο, να τις επιλέξει κανείς και ως τετρακίνητες, πάλι με το κιβώτιο DSG, στα 36.500 και 40.900 ευρώ. Τέλος, υπάρχει η κορυφαία έκδοση 2.0 TDI 190 PS, στο πλούσιο πακέτο Xcellence, με DSG και 4Drive, στα 42.500 ευρώ.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό, αμφότερες οι εκδόσεις κρίνονται πλούσιες, στα επίπεδα που βρίσκονται. Η αρχική έκδοση εξοπλισμού Style περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ESP, front assist με προστασία πεζών και ποδηλάτων, lane assist, σύστημα προειδοποίησης κόπωσης του οδηγού, αυτόματο τριζωνικό κλιματισμό, cruise control, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 8 ιντσών και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στην ακόμα πιο πλούσια έκδοση Xcellence, συναντάμε επιπροσθέτως τροχούς ελαφρού κράματος 19 ιντσών, adaptive cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός πίσω, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, drive profile, φιμέ τζάμια, εσωτερικό φωτισμό, ράγες οροφής και ηχοσύστημα Beats Audio με 9 ηχεία και subwoofer.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!