NEA

25 χρόνια συμπλήρωσε το Audi A4

To 2018 πωλήθηκαν 344.586 μονάδες. Σύντομα αναμένεται να παρουσιαστεί η ανανεωμένη γενιά του με έμφαση στην κορυφαία τεχνολογία και στην premium άνεση.

Το A4 διαδέχθηκε το Audi 80 στα μέσα της δεκαετίας του 90 και εκτός από την αλλαγή του ονόματος αποτέλεσε και την καθοριστική στροφή της εταιρίας προς ένα premium κοινό. Στα 25 χρόνια που βρίσκεται στην παραγωγή έχουν πωληθεί περίπου 7,5 εκατομμύρια Α4 σε διάφορους τύπους αμαξωμάτων που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Παρά την κυριαρχία των SUV αλλά και τον εσωτερικό ανταγωνισμό από πολλά πλέον παραπλήσια μοντέλα, το A4 είναι το best seller της Audi, συντελώντας περίπου στο 25% των συνολικών πωλήσεων της εταιρίας. Ιδιαίτερη επιτυχία σημειώνει το station wagon το οποίο είναι αρκετά αγαπητό σε κάποιες αγορές, ενώ και στην Κίνα είναι το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της εταιρίας, στην έκδοση A4L.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!