NEA

Mini JCW: Κορυφαίες εκδόσεις Clubman και Countryman με 306 άλογα

Η είδηση στις κορυφαίες εκδόσεις John Cooper Works αφορά στο νέο turbo δίλιτρο τετρακύλινδρο που αναδεικνύει τα ισχυρότερα Mini παραγωγής!

Από τα 231 άλογα έως τα 306 του νέου μοτέρ η διαφορά είναι πολύ μεγάλη εξασφαλίζοντας στα Clubman JCW & Countryman JCW τους τίτλους των πιο ισχυρών και πιο γρήγορων Mini όλων των εποχών. Ο νέος κινητήρας συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, με μια νέα τετρακίνηση συμπεριλαμβανομένου ενός ελεγχόμενου διαφορικού μπροστά.

Το Clubman των 306 ίππων και 450 Nm χρειάζεται μόλις 4,9 δεύτερα για το 0-100, ενώ το Countryman 0,2 δεύτερα επιπλέον. Ο αναβαθμισμένος τετρακύλινδρος του Cooper S έχει αποκτήσει ενισχυμένο στροφαλοφόρο, ειδικά έμβολα, επανασχεδιασμένη εισαγωγή, νέα μπεκ και σύστημα χρονισμού των βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής, νέα εξαγωγή καυσαερίων καθώς και νέο σύστημα ψύξης.

Και τα δύο JCW έχουν μικρότερη απόσταση από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά, στάνταρ ζάντες 18 ιντσών (προαιρετικά 19άρες), διαφοροποιημένο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μεγάλο πίσω διαχύτη και αεροτομή οροφής, ενώ δεν λείπουν και τα απαραίτητα λογότυπα. Φυσικά ενισχυμένα είναι και τα φρένα, ενώ προαιρετικά είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ. Στη Γερμανία το νέο Clubman JCW ξεκινά από 40.000€ και το Countryman JCW από τις 43.300€ (βέβαια στην Ελλάδα οι τιμές θα είναι αρκετά υψηλότερες).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!