ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τέλη του χρόνου θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher

Για πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

To ντοκιμαντέρ θα εστιάσει στην ζωή του Michael Schumacher, από την παιδική του ηλικία έως την ζωή του ως πατέρα και ως παγκόσμιο πρωταθλητή στην F1. Για αυτό θα έχει έναν απλό τίτλο: Schumacher! Δεν πρόκειται για κάποια φήμη αφού την είδηση επιβεβαίωσε η Sabine Kehm, η υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις της οικογένειας Schumacher.

Στην διεκπεραίωση της ταινίας συμμετέχουν οι διακεκριμένοι Γερμανοί κινηματογραφιστές Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons που έχουν αναλάβει παλιότερα ανάλογα ντοκιμαντέρ για διάσημα πρόσωπα όπως ο Boris Becker ή ο Udi Jurgens. Μάλιστα η βρετανική εταιρία Rocket Science θα είναι αυτή που θα προμοτάρει την ταινία στη διεθνή αγορά και στο φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες.

Η ταινία θα περιλαμβάνει αδημοσίευτο υλικό από το παρασκήνιο της F1, των ανταγωνιστών του, συνεντεύξεις του πατέρα του Rolf, των παιδιών του Gina και Mick, της γυναίκας του Corinna και άλλα πρόσωπα που θα μιλήσουν για αθέατες πτυχές ενός κορυφαίου ανθρώπου σε ήθος και επαγγελματισμό που η ζωή του γύρισε τόσο άδικα την πλάτη. Ήταν στις 23 Δεκεμβρίου του 2013 όταν εφτά φορές πρωταθλητής έκανε για τελευταία φορά σκι…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!