ΔΙΑΦΟΡΑ

Peugeot Spring Sales: Παράταση έως τo Σάββατο 25 Μαϊου

Μέχρι το Σάββατο 25 Μαϊου παρατείνεται η περίοδος ειδικών τιμών Spring Sales της Peugeot σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Οι  ειδικές τιμές Spring Sales αφορούν την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, ενώ ισχύουν τιμές έκπληξη  με όφελος έως 6.300€. Οι μοναδικές προσφορές Spring Sales ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008!

Πλήθος υποψήφιων αγοραστών επισκέφθηκε το πανελλαδικό δίκτυο της Peugeot από την πρώτη κιόλας ημέρα ισχύος της εμπορικής πολιτικής Spring Sales με αποτέλεσμα η  γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να παρατείνει την ισχύ των ειδικών τιμών αυστηρά έως και το Σάββατο 25 Μαϊου,  προκειμένου να εξυπηρετήσει όλα τα αιτήματα των φίλων της μάρκας.   

Η Peugeot  θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την κάλυψη κάθε ανάγκης αλλά και επιθυμίας σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοπόρες και μοναδικές προτάσεις μεγιστοποιώντας το όφελος των πελατών της. 

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button